Advies over wijn? Wij staan u graag te woord! +31 (0) 6 41 66 26 69

Over wijnkoperij Druif met Pit

U, de wijndrinker thuis

Als u graag een wijn drinkt van een ambachtelijke producent, bent u bij Druif met PIT aan het juiste adres. Naast deze kleine tot zeer kleine producenten importeren we ook wijnen uit Bordeaux van een Négociant met 10 eigen Châteaux. Deze Cheval Quancard produceert wijnen van een hoog niveau voor een aangename prijs. Van wijnen die wat zachter en ronder zijn tot verfijnde Châteauwijnen van een zeer goed niveau. Ook importeren wij wijnen van de Cave Anne de Joyeuse uit Limoux! Limoux is een streek in de Languedoc die een betere balans in het glas krijgt. De wijnen van Anne de Joyeuse zijn geconcentreerd, zacht, toegankelijk en fris en vormen de basis van ons assortiment voor u als thuisdrinker.
Tevens voeren we een aantal wijnen van andere importeurs o.a. uit Chili en Zuid-Afrika voor een iets breder assortiment, omdat we dit nu eenmaal graag drinken in Nederland.
Druif met PIT houdt van een persoonlijke aanpak, dus bel gerust en dan zit er misschien nog een leuke kennismakingskorting op uw eerste bestelling!