Advies over wijn? Wij staan u graag te woord! +31 (0) 6 41 66 26 69

Dinerpakket

Dinerpakket
Dinerpakket
Dinerwijnen van Druif met PIT! Ontdek de hoge inzetbaarheid bij smaakvolle recepten van wijnen van Druif met PIT.

Verzendkosten

€ 0,00

Standaard levertijd

1 dag

€ 106,80
€ 86,80
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Dinerpakket
De volgende wijnen zitten in het proefpakket:
1. Sourdet Diot Champagne Brut Tradition Fijne toegankelijke en smaakvolle Champagne van een klein boertje uit de Vallée de la Marne. Als aperitief of bij een oester.
2. Château Adélaïde l'Oubli 2005  Witte wijn uit 2005 uit de Gaillac (Frankrijk) met een lange houtrijping en toch fris. Eet je nog wat sashimi met sojausaus? Dan kan deze umamiwijn misschien wel eens heel prettig zijn..... Eventueel ook na de maaltijd nog een glaasje van deze gaat ook erg verrassend zijn.
3. Saint-Esprit Essentiel Provence rosé 2019 Zeer prettige en vettere rosé die bij fingerfood of lichtere gerechten met provencaalse kruiden een weldaad is.
4. Meyer Auxerrois Barrique d'Alsace 2017 Asperges met hollandaise? Deze barriquegefermenteerde wijn is gemaakt om bij te eten. Zeer rijk en vet en toch in balans..
5. Rauda Ribera del Duero Crianza 2016 GRijke wijn met 12 maanden houtrijping waarvan 40% in Amerikaans eiken. met concentrattie van 30 - 50  jaar oude ranken en diepgang door de ligging van de wijngaarden op 850 m hoogte. Heerlijk bij dat stuk gegrild vlees.
6. Johann Peter Mertes Saarburger Stirn Auslese 2018 Edelzoete dessertwijn uit het Saargebied. Heb je nog wat trek in fruit dan zal deze wijn erg prettig aanvullen door zijn rijkheid en balans.

Voor meer informatie over de betreffende wijnen kun je klikken op de naam en je wordt doorgestuurd naar deze wijn op de website.
Alle wijnen hebben voldoende zuren en een zeer hoge smaakconcentratie om u gedurende bijvoorbeeld het paasdiner te blijven boeien maar ook om de smaakvolle gerechten nog meer te versterken. Mocht u een andere wijn in uw dinerpakket willen, neem dan even contact op info@druifmetpit.nl / 06-4166 2669