Advies over wijn? Wij staan u graag te woord! +31 (0) 6 41 66 26 69

Dinerpakket

Dinerpakket
Dinerpakket

Dinerwijnen van Druif met PIT! Ontdek de hoge inzetbaarheid bij smaakvolle recepten van wijnen van Druif met PIT.

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

1 dag

€ 85,30
€ 76,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dinerpakket
De volgende wijnen zitten in het proefpakket:
1. Brut de Katz - Alfred Meyer Crémant d'Alsace Heerlijk fris als aperitief om in de feeststemming te komen.
2. Domaine de l'Orviel Gris 2014 Witte wijn met een rose zweem die fris, fruitig en ziltig mineralig is en daardoor zo fantastisch bij sashimi van zalm of tonijn als eerste gang.
3. Ampelosaurus Chardonnay 2015 Romige houtgerijpte Chardonnay die heerlijk is bij bijvoorbeeld gamba's in een romige witte wijnsaus.
4. Gargantuavis Pinot noir 2015 Elegante Pinot noir met barriquerijping die vraagt om Coq au vin, of parelhoen met champignons, maar ook bij een gegrild Côte du boeuf van het kalf. 
5. Chant des Baumes 2014 Gemaakt van 80% Syrah en 20% Grenache met 18 maanden houtrijping is de Chant enorm smaakintens en rond. Geweldig bij divers wild in een kruidige wijnsaus.
6. Orvieux de l'Orviel 2009 50 cl Jarenlange houtrijping en de hoge concentratie restsuiker maakt de Orvieux geschikt bij een keur aan nagerechten. Bij rijke en zachte kazen, of bij Tarte tatin of een taart met abrikozen.

Voor meer informatie over de betreffende wijnen kun je klikken op de naam en je wordt doorgestuurd naar deze wijn op de website.
Alle wijnen hebben voldoende zuren en een zeer hoge smaakconcentratie om u gedurende bijvoorbeeld het kerstdiner te blijven boeien maar ook om de smaakvolle gerechten nog meer te versterken. Mocht u een andere wijn in uw dinerpakket willen, neem dan even contact op info@druifmetpit.com / 06-4166 2669