Advies over wijn? Wij staan u graag te woord! +31 (0) 6 41 66 26 69

Proefpakket-Bordeaux

Proefpakket-Bordeaux
Proefpakket-Bordeaux
Ontdek de verschillende stijlen Bordeaux- Witte Graves, Cadillac rood, Lalande-Pomerol, Haut-Médoc, Entre deux mers barrique en Saint-Emilion.

Verzendkosten

€ 6,95

Standaard levertijd

1 dag

€ 82,55
€ 74,25
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Proefpakket Bordeaux
De volgende wijnen zitten in het proefpakket:
Cuvée Laurence 2021 Frisse fruitige witte Bordeaux met vanille en toast van de houtrijping gemaakt van Sauvignon blanc en Sémillon.
Lamotte Robin Graves AC blanc 2018 Rijke witte Bordeaux met frisse balans deels gerijpt in eiken vaatjes van grotendeels Sauvignon met een vleugje Sémillon.
Chateau De Paillet-Quancard Cadillac 201Zachte, fruitige en volle Bordeaux van een onbekendere "rode" appellatie gerijpt in eiken vaten en gemaakt van Merlot en Cabernet sauvignon.
Fortin Plaisance Saint-Emilion 2017 Merlot en Cabernet sauvignon die een half jaar hebben gerijpt in nieuwe eiken vaten.
Chateau La Croix Margautot Haut-Médoc 2016 Zachte Haut-Médoc van Cabernet sauvignon, Merlot en Cabernet franc. 
Chateau Vieux Cardinal Lafaurie Lalande Pomerol 2018 De "topwijn" van dit pakket van Merlot, Cabernet sauvignon en Cabernet franc en is 12 maanden gerijpt eiken vaten waarvan 50% nieuw.

Voor meer informatie over de betreffende wijnen kun je klikken op de naam en je wordt doorgestuurd naar deze wijn op de website.